Kaasie-pedia
-
- Forum
- Onderwerpen
- Berichten
- Laatste bericht
-
-
Achtergronden bij het kaasmaken gezien vanuit de microbiologie.
Omdat we het geluk hebben een microbioloog in ons midden te hebben, is hier een ruimte gemaakt waar hij informatie op dat gebied kwijt kan. - 8 Onderwerpen
- 8 Berichten
- Laatste bericht door webmaster Bekijk laatste bericht 28-02-2015 10:03
-
-
-
Kaas-lektuur
Plaats hier verwijzingen naar, commentaren op of oordelen over boeken over kaasmaken. - 23 Onderwerpen
- 102 Berichten
- Laatste bericht door Nils Bekijk laatste bericht 23-04-2019 19:40
-
-
-
Technieken/materialen
Plaats hier berichten over technieken en/of materialen m.b.t. het kaasmaken. - 195 Onderwerpen
- 2934 Berichten
-
Laatste bericht
Re: Gruyère en Emmental
door Jouke Bekijk laatste bericht 22-02-2022 21:39
-
-
-
Videos
Plaats hier links naar filmpjes over kaasmaken. - 73 Onderwerpen
- 174 Berichten
-
Laatste bericht
Re: Parmigiano Reggiano
door Friemeltje Bekijk laatste bericht 01-12-2021 11:03
-
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten