Ik stel jullie met trots voor, mijn allerkleinste lievelingen, gistcellen.
Ze zijn hier met een paar miljard te zien. :lol:
Straks geef ik ze weer lekker eten en dan wordt de laag op de bodem nog dikker.
Oh ja, deze cellen 'maken' Stout.
Kennen jullie dat?
Gist kweken
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
Gist kweken
BB-kaas: ‘Het is niet leuk om oud te worden, maar wel fijn om te rijpen.’
-
- Extra belegen kaas
- Berichten: 352
- Lid geworden op: 17-07-2013 10:20
- Contacteer:
Yep I know and hate it....maar het is dan ook niet echt een 'vrouwen'drankje :))
Ik ga straks mijn Vin de Pissenlit en mijn vlierbloesemwijn filteren en dan gaan ze in de laatste ronde voor ze gebotteld gaan worden en wordt er bekeken of eht voor herhaling vatbaar is :))
MVG
Danuta (houdt van werkende gistcelltjes daar waar ze gewenst en welkom zijn :))
Ik ga straks mijn Vin de Pissenlit en mijn vlierbloesemwijn filteren en dan gaan ze in de laatste ronde voor ze gebotteld gaan worden en wordt er bekeken of eht voor herhaling vatbaar is :))
MVG
Danuta (houdt van werkende gistcelltjes daar waar ze gewenst en welkom zijn :))
MLG
Danuta en de Bende van Donnersbachwald.
Danuta en de Bende van Donnersbachwald.
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
Vandaag Stout (Guiness) gebrouwen. Het was weer een leuke dag.
Altijd een fijne ervaring, zo een nieuw bier.
Smaakt nu al naar koffie en chocolade en lekker bitter van de eigengekweekte hop.
Eigenlijk hoop ik op een super biertje.
Altijd een fijne ervaring, zo een nieuw bier.
Smaakt nu al naar koffie en chocolade en lekker bitter van de eigengekweekte hop.
Eigenlijk hoop ik op een super biertje.
BB-kaas: ‘Het is niet leuk om oud te worden, maar wel fijn om te rijpen.’
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten