Pagina 1 van 1

Gist kweken

Geplaatst: 28-09-2013 14:59
door johnshadows
Ik stel jullie met trots voor, mijn allerkleinste lievelingen, gistcellen.
Ze zijn hier met een paar miljard te zien. :lol:
Straks geef ik ze weer lekker eten en dan wordt de laag op de bodem nog dikker.
Oh ja, deze cellen 'maken' Stout.
Kennen jullie dat?

Afbeelding

Afbeelding

Geplaatst: 28-09-2013 15:15
door Danuta
Yep I know and hate it....maar het is dan ook niet echt een 'vrouwen'drankje :))

Ik ga straks mijn Vin de Pissenlit en mijn vlierbloesemwijn filteren en dan gaan ze in de laatste ronde voor ze gebotteld gaan worden en wordt er bekeken of eht voor herhaling vatbaar is :))


MVG


Danuta (houdt van werkende gistcelltjes daar waar ze gewenst en welkom zijn :))

Geplaatst: 04-10-2013 13:36
door johnshadows
Vandaag Stout (Guiness) gebrouwen. Het was weer een leuke dag.
Altijd een fijne ervaring, zo een nieuw bier.
Smaakt nu al naar koffie en chocolade en lekker bitter van de eigengekweekte hop.
Eigenlijk hoop ik op een super biertje.
Afbeelding