Gist kweken

Kaas gaat goed samen met wijn. Of met likeur. Of met whiskey. Of port.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
johnshadows
Overjarige kaas
Berichten: 2319
Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
Contacteer:

Gist kweken

#1 Bericht door johnshadows » 28-09-2013 14:59

Ik stel jullie met trots voor, mijn allerkleinste lievelingen, gistcellen.
Ze zijn hier met een paar miljard te zien. :lol:
Straks geef ik ze weer lekker eten en dan wordt de laag op de bodem nog dikker.
Oh ja, deze cellen 'maken' Stout.
Kennen jullie dat?

Afbeelding

Afbeelding
BB-kaas: ‘Het is niet leuk om oud te worden, maar wel fijn om te rijpen.’

Danuta
Extra belegen kaas
Berichten: 352
Lid geworden op: 17-07-2013 10:20
Contacteer:

#2 Bericht door Danuta » 28-09-2013 15:15

Yep I know and hate it....maar het is dan ook niet echt een 'vrouwen'drankje :))

Ik ga straks mijn Vin de Pissenlit en mijn vlierbloesemwijn filteren en dan gaan ze in de laatste ronde voor ze gebotteld gaan worden en wordt er bekeken of eht voor herhaling vatbaar is :))


MVG


Danuta (houdt van werkende gistcelltjes daar waar ze gewenst en welkom zijn :))
MLG

Danuta en de Bende van Donnersbachwald.

Gebruikersavatar
johnshadows
Overjarige kaas
Berichten: 2319
Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
Contacteer:

#3 Bericht door johnshadows » 04-10-2013 13:36

Vandaag Stout (Guiness) gebrouwen. Het was weer een leuke dag.
Altijd een fijne ervaring, zo een nieuw bier.
Smaakt nu al naar koffie en chocolade en lekker bitter van de eigengekweekte hop.
Eigenlijk hoop ik op een super biertje.
Afbeelding
BB-kaas: ‘Het is niet leuk om oud te worden, maar wel fijn om te rijpen.’

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten