Angelicalikeur
Geplaatst: 13-07-2013 15:14
8g engelwortel
2g anijs, 2g venkel, 2g koriander
80 cl alcohol van 40%
(200g honing optioneel)
Kruiden en wortel fijn malen in een vijzel
week macereren in alcohol
zeven
honing toevoegen aan de alcohol
Alles in een fles
na een paar dagen ligt er sediment op de bodem
Giet door een filterzakje (koffiefilter)
Laat een 6 weken rijpen (beter een heel jaar)
heerlijk over vanille-ijs!
2g anijs, 2g venkel, 2g koriander
80 cl alcohol van 40%
(200g honing optioneel)
Kruiden en wortel fijn malen in een vijzel
week macereren in alcohol
zeven
honing toevoegen aan de alcohol
Alles in een fles
na een paar dagen ligt er sediment op de bodem
Giet door een filterzakje (koffiefilter)
Laat een 6 weken rijpen (beter een heel jaar)
heerlijk over vanille-ijs!