likeuren
-
- Jong belegen kaas
- Berichten: 213
- Lid geworden op: 13-07-2013 18:14
- Contacteer:
-
- Jong belegen kaas
- Berichten: 213
- Lid geworden op: 13-07-2013 18:14
- Contacteer:
-
- Oude kaas
- Berichten: 986
- Lid geworden op: 22-09-2013 17:17
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
Prachtig rood drankje Gerda!
Vruchtenlikeur maak ik door eerst de drank (Gebruik meestal DoppelKorn dus jenever) en de vruchten in een pot te doen. Dit een paar weken laten staan. Dan zeven en suikerwater toevoegen. Voordeel - je voegt net zoveel suikerwater toe tot de smaak ok is. Vervolgens weer een paar weken laten staan. En dan....... Nippen maar!
Vruchtenlikeur maak ik door eerst de drank (Gebruik meestal DoppelKorn dus jenever) en de vruchten in een pot te doen. Dit een paar weken laten staan. Dan zeven en suikerwater toevoegen. Voordeel - je voegt net zoveel suikerwater toe tot de smaak ok is. Vervolgens weer een paar weken laten staan. En dan....... Nippen maar!
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
-
- Jong belegen kaas
- Berichten: 213
- Lid geworden op: 13-07-2013 18:14
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
Limoncello in de maak.....
Sap, rasp of hele schil (met zo min mogelijk wit) van 3 citroenen en een fles Korn (o.7 liter) in een weckpot doen en ca 2 weken laten staan.
Vloeistof zeven door een doek.
Water warmen met veel suiker tot de suiker opgelost is. Dit in kleine scheutjes bij de citroenvloeistof doen, steeds tussendoor proeven tot het de gewenste smaak heeft. De likeur blijft troebel.
Overgieten in een brandschone fles. Weekje laten staan en nippen maar!
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten