worstenbrood
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
ik gebruik 100% varkensvlees wat ik samen met een keurslager heb samengesteld, vaak wordt er half om half gebruikt maar dat is een GROOT misverstand (veel te droog) Het verhaal dat varkensvlees te vet is een misverstand (komt uit de tijd van vroeger dat de varkens te vet waren en is helaas ook nog in onze generatie blijven hangen) nu is het vlees mager en goed ook wordt bij mijn gehakt het zeem verwijderd en heb ik samen met Verstegen een eigen kruidenmelange ontwikkeld.
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
Zeem verwijderen uit gehakt? Verklaar je nader.
John niet gelijk gaan treuren. Inventief blijven Misschien kan hij je het geheim van de samenstelling van het vlees wel onthullen en wil hij zijn kruidenmengsel wel aan je geven of tegen een forumvriendenprijsje verkopen?
:wink:
Vriendelijk vragen kan je een eind brengen - sprak de (on-)wijze Vera. :D
John niet gelijk gaan treuren. Inventief blijven Misschien kan hij je het geheim van de samenstelling van het vlees wel onthullen en wil hij zijn kruidenmengsel wel aan je geven of tegen een forumvriendenprijsje verkopen?
:wink:
Vriendelijk vragen kan je een eind brengen - sprak de (on-)wijze Vera. :D
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
-
- Belegen kaas
- Berichten: 313
- Lid geworden op: 31-12-2014 11:06
- Contacteer:
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten