limburgse vlaai

Er zijn mensen die zo actief zijn dat ze naast kaas nog meer etenswaren zelf maken...
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Marjoke

limburgse vlaai

#1 Bericht door Marjoke » 21-06-2015 14:18

Hallo vrienden en vriendinnen, het blijft niet alleen bij kaas maken. Bakken is ook een van de hobby's. Daar ik een Bourgondier ben en hou van de geneugte van het leven en lekker eerlijk eten, heb ik nu een aarbeien/bosbessen gebakken met vers fruit van het land. En een tussenlaag van banketbakkersroom. Ik haal het meel bij Aveve. Dit meel is voor patteserie. Speciaal vandaag gebakken voor Vaderdag 😊🎉
Ik heb het geluk dat ik midden woon van die verse producten zuidelijkste puntje van Nederland 3 km van de Belgische grens. Het plaatsje Mechelen Heuvelland
Afbeelding

hovenees

#2 Bericht door hovenees » 21-06-2015 20:36

Hoi Marjoke,

Mooi stukje gebak. Ik woon in het meest oostelijk plekje van Nederland en doe me straks weer tegoed aan de bramen en bosbessen die hier in de natuurgebieden nog volop groeien. Goed idee om daar straks ook eens een mooie vlaaibodem mee te beleggen.

groet,
hans

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast