Pagina 1 van 1

Gebakken ricotta

Geplaatst: 14-01-2016 21:26
door Jouke
Ik had nog wat ricotta jet knoflook en biesloook over en heb daar een geklopt ei doorheen geschept en toen 20 minuten op 180 graden in de ocen gezet in 2 ovenschaaltjes.

En dat was me toch lekker!!!
Voor herhaling vatbaar!


Afbeelding

Afbeelding

Geplaatst: 14-01-2016 22:09
door Vera
Wat een leuk idee, ik ga volgende keer ook weer eens ricotta maken van de wei en dan zo bereiden.... LEUK!

Geplaatst: 14-01-2016 22:13
door Jouke
Jullie vinden het vast ook erg lekker.
De verhouding is 250 gram ricotta en 1 ei.
En die hoeveelheid is prima voor een aardig stevig voorgerecht.
Voor een hoofdgerecht zou ik de dubbele hoeveelheid nemen.

Geplaatst: 15-01-2016 16:19
door Jessy
heerlijk, ga ik ook proberen!

Geplaatst: 15-01-2016 16:59
door Vera
Morgen weer kaasmaken - als ik moed heb naderhand maak ik ook ricotta en dan ook eens bakken!