10 dagen kaas
-
- Oude kaas
- Berichten: 986
- Lid geworden op: 22-09-2013 17:17
- Contacteer:
10 dagen kaas
hey allemaal,
ik moet binnen 10 dagen zoveel mogelijk verschillende kazen maken , ze moeten klaar om te eten zijn op 18 mei
wie heeft er suggesties ! ik denk al : verse geitenkaas, platte kaas met kruiden,
maar tot zover mijn inspiratie
graag ideeen !! en snel :lol: elke dag is er ene minder
ik moet binnen 10 dagen zoveel mogelijk verschillende kazen maken , ze moeten klaar om te eten zijn op 18 mei
wie heeft er suggesties ! ik denk al : verse geitenkaas, platte kaas met kruiden,
maar tot zover mijn inspiratie
graag ideeen !! en snel :lol: elke dag is er ene minder
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
-
- Oude kaas
- Berichten: 986
- Lid geworden op: 22-09-2013 17:17
- Contacteer:
nee, ik wist het al :D maar ben de dagen uit het oog verloren , :)
mijn broer werkt mee aan een benefiet voor zwerfkatten , en het is een dessertbuffet waar de mensen komen eten voor 10 euro , en hij wou kaas van mij
ik heb ook hopelijk klaar tegen dan : camembert, nog een stuk van mijn cheddar,fenegriek, en hopelijk een stuk stilton , hoewel ik vrees dat die nog niet op smaak gaat zijn, is nog maar 3 weken tegen dan
verder brengt mijn broer zaterdag 10 liter geitenmelk, en kan ikzelf zoveel koemelk gaan halen als nodig
ik heb ondertussen nog even het topic "platte kaas " uitgeplozen, en daar kan ik ook nog wel wat mee
maar kan je bv. ricotta gewoon zo eten ? bij een stokbrood ? heb ditzelf nog nooit gegeten
kan ook nog mozarella proberen , maar mijne vorige is compleet mislukt
mijn broer werkt mee aan een benefiet voor zwerfkatten , en het is een dessertbuffet waar de mensen komen eten voor 10 euro , en hij wou kaas van mij
ik heb ook hopelijk klaar tegen dan : camembert, nog een stuk van mijn cheddar,fenegriek, en hopelijk een stuk stilton , hoewel ik vrees dat die nog niet op smaak gaat zijn, is nog maar 3 weken tegen dan
verder brengt mijn broer zaterdag 10 liter geitenmelk, en kan ikzelf zoveel koemelk gaan halen als nodig
ik heb ondertussen nog even het topic "platte kaas " uitgeplozen, en daar kan ik ook nog wel wat mee
maar kan je bv. ricotta gewoon zo eten ? bij een stokbrood ? heb ditzelf nog nooit gegeten
kan ook nog mozarella proberen , maar mijne vorige is compleet mislukt
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
Mozarella - Ricotta, kun je naturel doen, maar ook met kruiden - wij hadden met peper en groene peperkorrels laatst, was erg lekker - Mascarpone - Panir - Queso Blanco.
En natuurlijk alle platte kaas met verschillende kruiden.
Ik heb hier recepten van - is het voor een feestje?
Ergens op de site staat ook een recept voor Boursin achtige kaas - weet alleen niet waar. Gerda heeft die wel gemaakt.
En natuurlijk alle platte kaas met verschillende kruiden.
Ik heb hier recepten van - is het voor een feestje?
Ergens op de site staat ook een recept voor Boursin achtige kaas - weet alleen niet waar. Gerda heeft die wel gemaakt.
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
-
- Oude kaas
- Berichten: 986
- Lid geworden op: 22-09-2013 17:17
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
http://zelfkaasmaken.forum2go.nl/cream-cheese-t33.html
Zalige kaas! Staat mooi in potjes.
Met bieslook en peterselie
Met ananas en honing
Met walnoot en honing
Met peper en ui
Zalige kaas! Staat mooi in potjes.
Met bieslook en peterselie
Met ananas en honing
Met walnoot en honing
Met peper en ui
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast