Ik moest het ergens kwijt en hier leek mij het beste, verschillende technieken tegen gekomen om eetbare bloemen te verwerken bij kaas :))
http://www.onceuponaplate1.com/2008/10/ ... eeses.html
http://imgur.com/iLkgv
http://dancinglights.files.wordpress.co ... wers-6.jpg
Ik verzamel op dit moment een hoop over eetbare bloemen , niet alleen voor kaas, maar geowon ook voor koken, inmaken, wijn etc.
Hier koop ik wel eens bij een bergboertje die zijn verse kaasjes ook altijd garneert emt kruiden en bloemen...
MVG
Danuta
Bloemen en kaas
-
- Extra belegen kaas
- Berichten: 352
- Lid geworden op: 17-07-2013 10:20
- Contacteer:
Bloemen en kaas
MLG
Danuta en de Bende van Donnersbachwald.
Danuta en de Bende van Donnersbachwald.
Ik heb wel eens eerder zulke voorbeelden gezien (alleen niet zo mooi als deze!). Het decoreren met bladeren of het verpakken van de kaas in bladeren is gebruikelijker. Ik ga zelf ook nog wat druivenbladeren uit eigen tuin bewaren hiervoor.
Methode voor bladeren schijnt te zijn: Wassen, blancheren en als ze afgekoeld zijn platliggend de diepvries in. Iemand al ervaring hiermee?
Methode voor bladeren schijnt te zijn: Wassen, blancheren en als ze afgekoeld zijn platliggend de diepvries in. Iemand al ervaring hiermee?
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten