Geplaatst: 24-11-2017 18:19
Ik ga het maandag maar weer proberen dan...
Ik heb vandaag echt Biologisch Dynamische Boeren melk gehaald :-)
Nu nog gekoeld maar volgende week donderdagochtend om 7.00 uur sta ik er weer voor de ongekoelde melk :-)
Gisteren heb ik ook kaasjes gemaakt, wederom van 6 liter supermarktmelk.
Slechts 1x gewassen en slechts verwarmt tot 34 graden, direct verschil kunnen merken.
Want waar ik eerst de wrongel met moeite in de 2 kaasvormpjes kreeg hield ik nu wrongel over.
In ieder geval leuk om dat soort verschillen meteen te ervaren,de smaak laat immers wel weer 3 week op zich wachten...
Ik heb vandaag echt Biologisch Dynamische Boeren melk gehaald :-)
Nu nog gekoeld maar volgende week donderdagochtend om 7.00 uur sta ik er weer voor de ongekoelde melk :-)
Gisteren heb ik ook kaasjes gemaakt, wederom van 6 liter supermarktmelk.
Slechts 1x gewassen en slechts verwarmt tot 34 graden, direct verschil kunnen merken.
Want waar ik eerst de wrongel met moeite in de 2 kaasvormpjes kreeg hield ik nu wrongel over.
In ieder geval leuk om dat soort verschillen meteen te ervaren,de smaak laat immers wel weer 3 week op zich wachten...