Microgeperforeerd of Kadova?
Microgeperforeerd of Kadova?
Welke geniet jullie voorkeur? En waarom?
Ik overweeg over te schakelen naar een vorm zonder kaasdoek wegens te omslachtig en vaak geen mooie korst...
Mvg
Peter
Ik overweeg over te schakelen naar een vorm zonder kaasdoek wegens te omslachtig en vaak geen mooie korst...
Mvg
Peter
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 1152
- Lid geworden op: 11-07-2013 00:43
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 2315
- Lid geworden op: 28-10-2014 12:22
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
-
- Belegen kaas
- Berichten: 288
- Lid geworden op: 28-12-2016 14:10
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten