Ik ben een beetje aan het rondkijken voor een sous vide, vooral om mijn ham en kookworsten op de goede temp te laten trekken meestal rond de 80˚ en andere zaken rustig slow te garen.
Maar nu vroeg ik mij af, zou ik het ding ook voor kazen kunnen gebruiken?
Mijn weckketel is nogal onnauwkeurig, die gebruik ik nu met een grote metalen schaal erin die dan het water raakt.
Het wordt waarschijnlijk 1 van deze 2:
http://www.hagengrote.at/shopsys/Vollau ... -a5940.htm
De kleinste is 8 l inhoud, dik voldoende voor mij, en de temp is regelbaar vanaf 5 tot 95˚ met een afwijking van 0.5 dus leek mij wel wat, iemand ervaring, een mening?
MVG
Danuta
Sous vide
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
-
- Jong belegen kaas
- Berichten: 213
- Lid geworden op: 13-07-2013 18:14
- Contacteer:
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten