Over Rot

Plaats hier verwijzingen naar, commentaren op of oordelen over boeken over kaasmaken.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
pj
Jong belegen kaas
Berichten: 238
Lid geworden op: 22-10-2013 20:01
Contacteer:

Over Rot

#1 Bericht door pj » 12-12-2015 17:22

Zeker het vermelden waard. Het nieuwe boek van (mijn held) Meneer Wateentons is uit Over Rot. Een boek over fementeren van voedsel, brilliant. Ik heb meegewerkt aan de hoofdstukken over microbiologie van fermenteren en het hoofdstuk over het maken van kaas.
vorige week was de boekpresentatie met een demo, het maken van zuurkool

Afbeelding

Ons forum wordt ook nog genoemd in het boek. :D
Pieter-Jan

Vera
Overjarige kaas
Berichten: 6190
Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
Contacteer:

#2 Bericht door Vera » 12-12-2015 17:27

:D Grappig! Ik ga dat boek zeker aanschaffen. Lijkt me heel leerzaam.
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!

Jouke
Overjarige kaas
Berichten: 2313
Lid geworden op: 28-10-2014 12:22
Contacteer:

#3 Bericht door Jouke » 12-12-2015 20:17

Wat leuk!
Afbeelding

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten