Pagina 1 van 1

Handboek voor bereiders van Goudse Boerenkaas

Geplaatst: 02-05-2014 12:24
door Ruud
Deze kwam ik tegen op internet:
http://www.zuivelhistorienederland.nl/_ ... -11-26.pdf

Wie?

Geplaatst: 17-01-2016 08:51
door Ruud
Heeft iemand deze pdf wellicht opgeslagen? De link loopt dood... :(

Geplaatst: 17-01-2016 10:27
door Vera
Niet dezelfde, maar misschien vergelijkbaar - Gerda's lijfboek:
http://edepot.wur.nl/44464

Geplaatst: 17-01-2016 12:38
door Gerda
:lol:

Maar recept wel een beetje ingeruild door Nils :lol:

Geplaatst: 17-01-2016 13:49
door Siegfried
Bedankt voor de link !

Had overlaatst een exemplaar zien liggen bij Brouwland. Maar € 50,00 voor een paar kopies, want zo zag het bundeltje eruit, is toch wat veel.

Geplaatst: 23-01-2016 07:11
door Ruud
Dank je Vera, ik heb de pdf nu zelf maar snel opgeslagen. :wink:

Geplaatst: 25-01-2016 13:32
door Othon
Vera schreef:Niet dezelfde, maar misschien vergelijkbaar - Gerda's lijfboek:
http://edepot.wur.nl/44464
Machtig! Ik had enkel "Kaas je kaasje" en dit is toch een heel stuk gedetaileerder en uitgebreider.

Geplaatst: 21-04-2019 21:49
door KaasGordijn
Twee berichten voordat ik een link kan plaatsen.

1.

Geplaatst: 21-04-2019 21:51
door KaasGordijn
KaasGordijn schreef:Twee berichten voordat ik een link kan plaatsen.

1.
En 2.

Geplaatst: 21-04-2019 21:54
door KaasGordijn
Hoi, ik heb even gezocht in de opvolger van die site en ik denk dat dit het document uit de OP is.

https://www.zuivelfabrieken.nl/_wp_pdf/ ... -11-26.pdf