Ik kwam deze link tegen http://www.kellscraft.com/CheeseAndChee ... tPage.html
Het is de gedigitaliseerde versie van een Engels boek uit 1896 over het maken van kaas en boter. Het boek bevat recepten van niet Engelse kazen zoals gorgonzola, brie, camembert en meer, maar ook met een aantal hoofdstukken over het maken van echte Engelse kazen als Cheddar, Stilton, Cheshire en Wensleydale. Ik heb m nog niet uit maar ik wil jullie deze niet langer onthouden.
Engelse kazen
-
- Jong belegen kaas
- Berichten: 238
- Lid geworden op: 22-10-2013 20:01
- Contacteer:
Engelse kazen
Pieter-Jan
-
- Jong belegen kaas
- Berichten: 238
- Lid geworden op: 22-10-2013 20:01
- Contacteer:
Uit het boek:
Dat wordt mijn volgende kaas: Blue Stilton volgens dit recept uit 1896. Iets voor de kaas van de maand?
Kijk die jongens hebben vertrouwen in hun recept.Finally, we feel fully justified in stating that a well-made Stilton stands without rival amongst the better known varieties of cheeses; and we know from experience that by the system just detailed it is possible to produce an article of prime quality.
Dat wordt mijn volgende kaas: Blue Stilton volgens dit recept uit 1896. Iets voor de kaas van de maand?
Pieter-Jan
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
Zet hem gewoon daar neer PJ - als je hem post als kaas van de maand september dan doe ik mee. Krijg wel vertrouwen van zo'n uitlating. Zal best een goed recept zijn.pj schreef:Uit het boek:Kijk die jongens hebben vertrouwen in hun recept.Finally, we feel fully justified in stating that a well-made Stilton stands without rival amongst the better known varieties of cheeses; and we know from experience that by the system just detailed it is possible to produce an article of prime quality.
Dat wordt mijn volgende kaas: Blue Stilton volgens dit recept uit 1896. Iets voor de kaas van de maand?
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten