Uit de gezonde keuken.
Geplaatst: 09-12-2015 08:58
We zijn met veel forumleden die kaas zijn gaan maken omdat ze willen weten wat ze eten, koken vers en niet uit pakjes, gebruiken alleen gezonde ingrediƫnten.
Wij zijn van steeds minder pakjes en zakjes overgestapt naar , uitsluitend vers. En als daar al eens iets gekocht in voor komt is dat verantwoord.
Momenteel volgen wij een suikervrij leven hier, mede door wat extra kilo's die eraf moeten. Ik kreeg een schok van de hoeveelheid suikers die r verborgen in onze voeding zitten.
Dus bak ik mijn eigen crackers, maak mijn eigen salades voor op de crackers en ook om het gemis van zoet aan te vullen mijn eigen bonbons, suikervrij.
Het zou leuk zijn middels dit topic om eens wat recepten te delen met elkaar van de mensen die ook gezond koken.
Maak een nieuw onderwerp aan voor een recept dan kun je makkelijker een recept weervinden.
In dit kopje kan er dan naar hartenlust over gezond eten worden gekletst.
Wij zijn van steeds minder pakjes en zakjes overgestapt naar , uitsluitend vers. En als daar al eens iets gekocht in voor komt is dat verantwoord.
Momenteel volgen wij een suikervrij leven hier, mede door wat extra kilo's die eraf moeten. Ik kreeg een schok van de hoeveelheid suikers die r verborgen in onze voeding zitten.
Dus bak ik mijn eigen crackers, maak mijn eigen salades voor op de crackers en ook om het gemis van zoet aan te vullen mijn eigen bonbons, suikervrij.
Het zou leuk zijn middels dit topic om eens wat recepten te delen met elkaar van de mensen die ook gezond koken.
Maak een nieuw onderwerp aan voor een recept dan kun je makkelijker een recept weervinden.
In dit kopje kan er dan naar hartenlust over gezond eten worden gekletst.