Zalmsalade anders
Geplaatst: 09-12-2015 18:46
Zalm in blokjes snijden.
Instrijken met rozemarijn olie - rozemarijnnaaldjes in olie even omroeren.
Op een bakblik belegd met bakpapier doen.
In de oven op ca 250 graden - ca 7 minuten. Zalm mag niet helemaal doorbakken zijn.
Groot bord beleggen met sla. Langs de buitenrand de zalmstukjes leggen.
Sinasappels pellen de parten in kleine stukjes snijden.
Dan binnen de kring van zalm leggen. Wat zwarte olijven kleinsnijden - paar eetlepels kappertjes erover strooien.
Over het geheel nogmaals rozemarijnolie doen.
Klaar, heel bijzondere zalmsalade. Wij vinden het het lekkerst als je hem een paar uur van tevoren maakt. Dan zijn de smaakjes goed ingetrokken.
Ziet er ook nog eens geweldig uit - helaas geen foto beschikbaar.
Instrijken met rozemarijn olie - rozemarijnnaaldjes in olie even omroeren.
Op een bakblik belegd met bakpapier doen.
In de oven op ca 250 graden - ca 7 minuten. Zalm mag niet helemaal doorbakken zijn.
Groot bord beleggen met sla. Langs de buitenrand de zalmstukjes leggen.
Sinasappels pellen de parten in kleine stukjes snijden.
Dan binnen de kring van zalm leggen. Wat zwarte olijven kleinsnijden - paar eetlepels kappertjes erover strooien.
Over het geheel nogmaals rozemarijnolie doen.
Klaar, heel bijzondere zalmsalade. Wij vinden het het lekkerst als je hem een paar uur van tevoren maakt. Dan zijn de smaakjes goed ingetrokken.
Ziet er ook nog eens geweldig uit - helaas geen foto beschikbaar.