Workshop's David Asher

Berichten vanuit de pers m.b.t. kaas en zuivel.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
webmaster

Workshop's David Asher

#1 Bericht door webmaster » 19-10-2016 19:48

Uit het AD editie Groene Hart dd 19-10-2016


Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Siegfried

#2 Bericht door Siegfried » 20-10-2016 09:46

Big big Smile :)

Gerda
Overjarige kaas
Berichten: 3555
Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
Contacteer:

#3 Bericht door Gerda » 20-10-2016 10:15

Dus toch allemaal weer retour naar de karnemelk???
CHEESE.............WHAT ELSE
Afbeelding

Rosalie

#4 Bericht door Rosalie » 28-10-2016 12:39

Gerda schreef:Dus toch allemaal weer retour naar de karnemelk???
Eerlijk gezegd vind ik tot nu toe m'n met Demeter karnemelk aangezuurde kazen nog steeds het beste smaken, vergeleken met die welke met standaard zuursel zijn gemaakt. Maar ja, over smaak....

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast