Nieuw hier

Laat hier even een berichtje achter waarin je jezelf even voorstelt.
Plaats reactie
Bericht
Auteur
gitt
Verse kaas
Berichten: 13
Lid geworden op: 03-04-2018 16:23
Contacteer:

Nieuw hier

#1 Bericht door gitt » 04-05-2018 10:54

Hallo Forumleden, Ik ben Britt uit Ritthem (zeeland) Ben alweer ruim een maand lid van jullie forum. En dacht ik zal mij toch even voorstellen. Hier op het forum heb ik interessante dingen gelezen hier. Ik had alleen het boekje kaasje kaasje. Ondertussen al een paar goudse kaasjes gemaakt (nu duimen dat ze goed blijven :D ) Ben druk met coaten nu. Ook al de cream cheese gemaakt(recept van Gerda) resultaat mocht er zijn. Heerlijk!!
Dit is weer geheel nieuwe uitdaging kaas maken (zeer leuke) van mij, na het warm en koud roken van vlees en vis, likeuren, worsten maken.

Vera
Overjarige kaas
Berichten: 6190
Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
Contacteer:

#2 Bericht door Vera » 04-05-2018 22:15

Dag Brit, welkom in ons midden. Veel plezier en succes met kaasmaken! En een groot deel van je andere hobbies deel ik - alleen worst maken doe ik niet!
Als je vragen hebt over het kaasmaken stel ze gerust, er is altijd wel iemand die je antwoord geeft.
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!

Knuddefrutje
Oude kaas
Berichten: 882
Lid geworden op: 28-03-2016 21:04
Contacteer:

#3 Bericht door Knuddefrutje » 05-05-2018 07:00

Welkom!

Dree

#4 Bericht door Dree » 05-05-2018 07:49

Da's nie zo ver weg... welkom!!

Dree, Zierikzee

gitt
Verse kaas
Berichten: 13
Lid geworden op: 03-04-2018 16:23
Contacteer:

#5 Bericht door gitt » 05-05-2018 21:41

Vera schreef:Dag Brit, welkom in ons midden. Veel plezier en succes met kaasmaken! En een groot deel van je andere hobbies deel ik - alleen worst maken doe ik niet!
Als je vragen hebt over het kaasmaken stel ze gerust, er is altijd wel iemand die je antwoord geeft.
Haha maar dan zo reageren wilde algemeen een mail doen maar dat lukte dus niet. Dank je en ik kom zeker met vragen tzt eerst mijzelf toeleggen op de goudse kaas.

gitt
Verse kaas
Berichten: 13
Lid geworden op: 03-04-2018 16:23
Contacteer:

#6 Bericht door gitt » 05-05-2018 21:42

Knuddefrutje schreef:Welkom!
Bedankt!

gitt
Verse kaas
Berichten: 13
Lid geworden op: 03-04-2018 16:23
Contacteer:

#7 Bericht door gitt » 05-05-2018 21:43

Dree schreef:Da's nie zo ver weg... welkom!!

Dree, Zierikzee
Nee is idd in niet zo ver :D Thnx

mariawitte
Belegen kaas
Berichten: 288
Lid geworden op: 28-12-2016 14:10
Contacteer:

Re: Nieuw hier

#8 Bericht door mariawitte » 06-05-2018 07:47

gitt schreef:Hallo Forumleden, Ik ben Britt uit Ritthem (zeeland) Ben alweer ruim een maand lid van jullie forum. En dacht ik zal mij toch even voorstellen. Hier op het forum heb ik interessante dingen gelezen hier. Ik had alleen het boekje kaasje kaasje. Ondertussen al een paar goudse kaasjes gemaakt (nu duimen dat ze goed blijven :D ) Ben druk met coaten nu. Ook al de cream cheese gemaakt(recept van Gerda) resultaat mocht er zijn. Heerlijk!!
Dit is weer geheel nieuwe uitdaging kaas maken (zeer leuke) van mij, na het warm en koud roken van vlees en vis, likeuren, worsten maken.
welkom Britt,
delen nog meer hobbys zie ik alles gedaan behalve warm roken van vlees en vis,
verder doe ik ook nog brood bakken zelf en gebak taart, brei ik en tegenwoordig ben ik aan het spinnen,
kaas maken is erg verslavend maar zo leuk en nog meer dat het lekkerder is dan uit de winkels

webmaster

#9 Bericht door webmaster » 07-05-2018 16:02

Welkom op het forum Britt!

gitt
Verse kaas
Berichten: 13
Lid geworden op: 03-04-2018 16:23
Contacteer:

#10 Bericht door gitt » 08-05-2018 18:11

webmaster schreef:Welkom op het forum Britt!
Bedankt! Gelijk de vraag moet je altyd quoten wil je reageren?

Dree

#11 Bericht door Dree » 08-05-2018 18:13

Nee hoor... :D

Vera
Overjarige kaas
Berichten: 6190
Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
Contacteer:

#12 Bericht door Vera » 08-05-2018 18:22

Onderaan het laatste bericht staat nieuw antwoord als je daarop klikt krijg je een leeg tekstscherm.

Salie: je kunt verse nemen, heb ik ook wel gedaan. Fijnsnijden en even blancheren. Ik heb het nooit in geperste kaas gebruikt wel in verse kaas. Maar waarom zou het niet kunnen? Gewoon proberen.
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!

Martine
Verse kaas
Berichten: 51
Lid geworden op: 07-06-2017 16:05
Contacteer:

#13 Bericht door Martine » 08-05-2018 18:57

Hallo Britt. Welkom!

Gerda
Overjarige kaas
Berichten: 3555
Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
Contacteer:

#14 Bericht door Gerda » 10-05-2018 20:58

Welkom Britt
CHEESE.............WHAT ELSE
Afbeelding

gitt
Verse kaas
Berichten: 13
Lid geworden op: 03-04-2018 16:23
Contacteer:

#15 Bericht door gitt » 15-05-2018 15:13

Bedankt allemaal voor het de welkoms woorden! En vera bedankt voor de uitleg hoe ik kan antwoorden.

Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast