Nieuw hier
-
- Verse kaas
- Berichten: 13
- Lid geworden op: 03-04-2018 16:23
- Contacteer:
Nieuw hier
Hallo Forumleden, Ik ben Britt uit Ritthem (zeeland) Ben alweer ruim een maand lid van jullie forum. En dacht ik zal mij toch even voorstellen. Hier op het forum heb ik interessante dingen gelezen hier. Ik had alleen het boekje kaasje kaasje. Ondertussen al een paar goudse kaasjes gemaakt (nu duimen dat ze goed blijven :D ) Ben druk met coaten nu. Ook al de cream cheese gemaakt(recept van Gerda) resultaat mocht er zijn. Heerlijk!!
Dit is weer geheel nieuwe uitdaging kaas maken (zeer leuke) van mij, na het warm en koud roken van vlees en vis, likeuren, worsten maken.
Dit is weer geheel nieuwe uitdaging kaas maken (zeer leuke) van mij, na het warm en koud roken van vlees en vis, likeuren, worsten maken.
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
Dag Brit, welkom in ons midden. Veel plezier en succes met kaasmaken! En een groot deel van je andere hobbies deel ik - alleen worst maken doe ik niet!
Als je vragen hebt over het kaasmaken stel ze gerust, er is altijd wel iemand die je antwoord geeft.
Als je vragen hebt over het kaasmaken stel ze gerust, er is altijd wel iemand die je antwoord geeft.
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
-
- Oude kaas
- Berichten: 882
- Lid geworden op: 28-03-2016 21:04
- Contacteer:
-
- Verse kaas
- Berichten: 13
- Lid geworden op: 03-04-2018 16:23
- Contacteer:
Haha maar dan zo reageren wilde algemeen een mail doen maar dat lukte dus niet. Dank je en ik kom zeker met vragen tzt eerst mijzelf toeleggen op de goudse kaas.Vera schreef:Dag Brit, welkom in ons midden. Veel plezier en succes met kaasmaken! En een groot deel van je andere hobbies deel ik - alleen worst maken doe ik niet!
Als je vragen hebt over het kaasmaken stel ze gerust, er is altijd wel iemand die je antwoord geeft.
-
- Verse kaas
- Berichten: 13
- Lid geworden op: 03-04-2018 16:23
- Contacteer:
-
- Verse kaas
- Berichten: 13
- Lid geworden op: 03-04-2018 16:23
- Contacteer:
-
- Belegen kaas
- Berichten: 288
- Lid geworden op: 28-12-2016 14:10
- Contacteer:
Re: Nieuw hier
welkom Britt,gitt schreef:Hallo Forumleden, Ik ben Britt uit Ritthem (zeeland) Ben alweer ruim een maand lid van jullie forum. En dacht ik zal mij toch even voorstellen. Hier op het forum heb ik interessante dingen gelezen hier. Ik had alleen het boekje kaasje kaasje. Ondertussen al een paar goudse kaasjes gemaakt (nu duimen dat ze goed blijven :D ) Ben druk met coaten nu. Ook al de cream cheese gemaakt(recept van Gerda) resultaat mocht er zijn. Heerlijk!!
Dit is weer geheel nieuwe uitdaging kaas maken (zeer leuke) van mij, na het warm en koud roken van vlees en vis, likeuren, worsten maken.
delen nog meer hobbys zie ik alles gedaan behalve warm roken van vlees en vis,
verder doe ik ook nog brood bakken zelf en gebak taart, brei ik en tegenwoordig ben ik aan het spinnen,
kaas maken is erg verslavend maar zo leuk en nog meer dat het lekkerder is dan uit de winkels
-
- Verse kaas
- Berichten: 13
- Lid geworden op: 03-04-2018 16:23
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
Onderaan het laatste bericht staat nieuw antwoord als je daarop klikt krijg je een leeg tekstscherm.
Salie: je kunt verse nemen, heb ik ook wel gedaan. Fijnsnijden en even blancheren. Ik heb het nooit in geperste kaas gebruikt wel in verse kaas. Maar waarom zou het niet kunnen? Gewoon proberen.
Salie: je kunt verse nemen, heb ik ook wel gedaan. Fijnsnijden en even blancheren. Ik heb het nooit in geperste kaas gebruikt wel in verse kaas. Maar waarom zou het niet kunnen? Gewoon proberen.
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
-
- Verse kaas
- Berichten: 51
- Lid geworden op: 07-06-2017 16:05
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
-
- Verse kaas
- Berichten: 13
- Lid geworden op: 03-04-2018 16:23
- Contacteer:
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast