Pas gepensioneerd . Langzaam vult de zee van tijd zich; nu ook met kaas. Deze week met melk van de Zuid Limburgse boer mijn eerste twee Gouds kaasjes, cottage cheese en ricotta gemaakt; de wei ging in de kefirpot. Het doel is natuurlijk : eigen Rommedoe. Eerst maar eens kijken hoe ik die twee Goudse jongens opgevoed krijg.
Dank Vera voor jouw introductie serie op dit forum. En compliment aan Nils Koster voor "Kaas uit eigen keuken" ; fraai uitgevoerd, makkelijk leesbaar no-nonsense.
Johannes
-
- Oude kaas
- Berichten: 608
- Lid geworden op: 30-07-2018 08:42
- Contacteer:
Re: Johannes
welkom op het forum
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
Re: Johannes
Geen dank Johannes!
Fijn dat je een invulling voor die zee van tijd gevonden hebt. Veel plezier met kaasmaken.
Fijn dat je een invulling voor die zee van tijd gevonden hebt. Veel plezier met kaasmaken.
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
-
- Belegen kaas
- Berichten: 313
- Lid geworden op: 03-03-2018 05:38
- Contacteer:
Re: Johannes
Hoi Johannes
Welkom op het forum.
Veel succes met het kaasmaken.
Rommedoe .... Klinkt goed. Ik ben sowieso liefhebber van roodschimmelkazen.
Welkom op het forum.
Veel succes met het kaasmaken.
Rommedoe .... Klinkt goed. Ik ben sowieso liefhebber van roodschimmelkazen.
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 2313
- Lid geworden op: 28-10-2014 12:22
- Contacteer:
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast