Antwerpse kaasliefhebber
Antwerpse kaasliefhebber
Hallo,
Ik ben Wannes, afkomstig uit Brugge maar woon sinds 2 jaar in hartje Antwerpen.
Ik ben patissier van opleiding en thuis maak ik zoveel mogelijk zelf.
Ik eet enorm graag kaas zoals camembert, compté en af en toe roquefort.
Toen ik bezig was met het maken van een cheesecake dacht ik eraan dat het wel leuk zou zijn om zelf mijn roomkaas te kunnen maken, zo ben ik op dit forum beland.
Enige nadeel: we wonen op een appartement waar er niet echt plaats is om kaas te laten 'rijpen'.
Maar we hebben wel een grote kelder met van die afzonderlijke hokjes waar men meestal wijnflessen legt.
Als ik zie wat de mogelijkheden zijn ben ik al helemaal enthousiast om er aan te beginnen!
Ik ben Wannes, afkomstig uit Brugge maar woon sinds 2 jaar in hartje Antwerpen.
Ik ben patissier van opleiding en thuis maak ik zoveel mogelijk zelf.
Ik eet enorm graag kaas zoals camembert, compté en af en toe roquefort.
Toen ik bezig was met het maken van een cheesecake dacht ik eraan dat het wel leuk zou zijn om zelf mijn roomkaas te kunnen maken, zo ben ik op dit forum beland.
Enige nadeel: we wonen op een appartement waar er niet echt plaats is om kaas te laten 'rijpen'.
Maar we hebben wel een grote kelder met van die afzonderlijke hokjes waar men meestal wijnflessen legt.
Als ik zie wat de mogelijkheden zijn ben ik al helemaal enthousiast om er aan te beginnen!
-
- Oude kaas
- Berichten: 986
- Lid geworden op: 22-09-2013 17:17
- Contacteer:
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
Jaaaaa Welkom op het forum ons 100e LID
Ik wens je veel plezier met het opstarten en een koelkastje past dus mooi in de kelder, 1e obstakel opgelost hahaha
Wannes zal een man zijn?? Ik ben niet thuis in de Belgische namen hoor!
(Vrouwen ik geloof dat we in de minderheid geraken met al die bierbrouwers!!!)
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
Hallo Wannes, we hebben even naar je uit moeten kijken - nou ja naar het 100e lid dan.... - .
Maar hoera, daar is hij dan.
Veel plezier hier.
Fresh Cheese nr 100 ala Chanel no 10?
Pas maar op Vlaamse heer dat de madammen zich niet tegen u gaan keren!!!
Maar hoera, daar is hij dan.
Veel plezier hier.
Fresh Cheese nr 100 ala Chanel no 10?
Pas maar op Vlaamse heer dat de madammen zich niet tegen u gaan keren!!!
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
-
- Extra belegen kaas
- Berichten: 352
- Lid geworden op: 17-07-2013 10:20
- Contacteer:
-
- Verse kaas
- Berichten: 36
- Lid geworden op: 26-12-2013 15:03
- Contacteer:
Antwerpse kaasliefhebber
Welkom Wannes bij deze prachtige club. Geniet ervan!!
Onderzoek naar de geschiedenis en oude informatie en materialen van de Subenhara kaas, die van 1963 tot 1992 in Zuivelfabriek De Liemers in Zevenaar werd geproduceerd. Doelen: boek publiceren, expositie organiseren, kaas herintroduceren.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten