even voorstellen
Geplaatst: 13-08-2019 20:50
Hallo allemaal,
Ik ben Jacqueline en ook ik ben aangestoken met het kaasvirus en hoop veel te leren de komende tijd.
Ik ben al langer bezig met een moestuin en aanverwante zelfgemaakte dingen, omdat ik het fijn vind om veel op de natuurlijke manier te doen (o.a. zelf brood maken van spelt, natuurlijk verven van stoffen en wol, gebruiksvoorwerpen van keramiek, zeep etc.)
Kaas stond al langer op mijn lijstje en ik heb van de week Panir gemaakt en verse kaas met knoflook en kruiden uit de tuin. Het verdiende nog geen schoonheidsprijs, maar het was erg lekker !
Waar ik nog niet achter kom, is of er een vaste regel is voor de hoeveelheden. Ik bedoel 1 liter melk vormt 100 gram kaas bijvoorbeeld en daar dan de juiste kaasvorm bij zoeken Is daar misschien een lijst voor?
Ik ben Jacqueline en ook ik ben aangestoken met het kaasvirus en hoop veel te leren de komende tijd.
Ik ben al langer bezig met een moestuin en aanverwante zelfgemaakte dingen, omdat ik het fijn vind om veel op de natuurlijke manier te doen (o.a. zelf brood maken van spelt, natuurlijk verven van stoffen en wol, gebruiksvoorwerpen van keramiek, zeep etc.)
Kaas stond al langer op mijn lijstje en ik heb van de week Panir gemaakt en verse kaas met knoflook en kruiden uit de tuin. Het verdiende nog geen schoonheidsprijs, maar het was erg lekker !
Waar ik nog niet achter kom, is of er een vaste regel is voor de hoeveelheden. Ik bedoel 1 liter melk vormt 100 gram kaas bijvoorbeeld en daar dan de juiste kaasvorm bij zoeken Is daar misschien een lijst voor?