Tom
-
- Verse kaas
- Berichten: 10
- Lid geworden op: 10-08-2019 01:12
- Contacteer:
Tom
Hallo,
Even voorstellen, ik ben Tom en woon in Schoten ( Belgie).
Een klein jaartje geleden ben ik begonnen met kaasmaken, of toch proberen .
1ste kaas viel best mee, 2de en derde redelijk. Dus ben ik op zoek gegaan naar meer info.
Wat dacht je, in Belgie weinig tot niets te vinden, tot ik bij jullie terecht ben gekomen.
Zeer goede en leuke blog met zeer intressante info
Even voorstellen, ik ben Tom en woon in Schoten ( Belgie).
Een klein jaartje geleden ben ik begonnen met kaasmaken, of toch proberen .
1ste kaas viel best mee, 2de en derde redelijk. Dus ben ik op zoek gegaan naar meer info.
Wat dacht je, in Belgie weinig tot niets te vinden, tot ik bij jullie terecht ben gekomen.
Zeer goede en leuke blog met zeer intressante info
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
Re: Tom
Dag Tom uit Schoten Belgie...
Veel 'kazen' uit Belgie gingen je voor.
Maar vertel, wat ging er mis met die kaas?
Ja info is er hier genoeg, heb je vragen stel ze gerust.
Veel 'kazen' uit Belgie gingen je voor.
Maar vertel, wat ging er mis met die kaas?
Ja info is er hier genoeg, heb je vragen stel ze gerust.
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
-
- Jong belegen kaas
- Berichten: 165
- Lid geworden op: 28-07-2019 10:40
- Contacteer:
Re: Tom
Welkom op het forum, lees rustig rond, en mocht je vragen hebben, niet schromen maar posten!
Veel plezier met kaas maken
Veel plezier met kaas maken
-
- Verse kaas
- Berichten: 10
- Lid geworden op: 10-08-2019 01:12
- Contacteer:
Re: Tom
Hoi Vera,
Mijn eerste kaasje te vroeg aangesneden denk ik, want het was nog redelijk nat en wit.
2de kaasje had ik met kruiden gemaakt (chili, gember,look), maar rond sommige stukken was schimmel gekomen.
3de kaasje was goed, maar miste wat smaak vond ik.
-
- Jong belegen kaas
- Berichten: 165
- Lid geworden op: 28-07-2019 10:40
- Contacteer:
Re: Tom
Kruiden en dergelijke eerst koken voor je ze bij de kaas doet, dit om bacteriën en schimmels te voorkomen.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten