Pagina 1 van 1

kaasmaken in Sellingen

Geplaatst: 12-09-2019 09:15
door Sangoud
Beste kaasmakers,

Samen met mijn vriend Jan Meindert maakt ik om de twee maanden kaas. Meestal Goudse kaas, soms geitenkaas, soms experimenteren we om een eigen emmentaler te maken. Hoewel we dit al zo'n tien jaar doen, lopen we toch weleens tegen problemen op die we zo niet kunnen oplossen. Daarom ben ik heel benieuwd naar jullie praktijkervaringen!

Wim Sanders

Re: kaasmaken in Sellingen

Geplaatst: 12-09-2019 10:14
door FriemeItje
Hoi en welkom,

10 jaar ervaring is niet niets, jullie kunnen ons vast ook nog wel het een en ander leren :)

Waar lopen jullie precies tegenaan?

Re: kaasmaken in Sellingen

Geplaatst: 23-09-2019 13:11
door Jouke
Welkom op het forum.
Ik zou zeggen: kom eens naar een bijeenkomst. Heel leuk voor de interactie en volgens mij kunnen wij van jullie ook nog wel het een en ander leren. 10 jaar ervaring is niet niks!