Beste kaasmakers,
Samen met mijn vriend Jan Meindert maakt ik om de twee maanden kaas. Meestal Goudse kaas, soms geitenkaas, soms experimenteren we om een eigen emmentaler te maken. Hoewel we dit al zo'n tien jaar doen, lopen we toch weleens tegen problemen op die we zo niet kunnen oplossen. Daarom ben ik heel benieuwd naar jullie praktijkervaringen!
Wim Sanders
kaasmaken in Sellingen
-
- Jong belegen kaas
- Berichten: 165
- Lid geworden op: 28-07-2019 10:40
- Contacteer:
Re: kaasmaken in Sellingen
Hoi en welkom,
10 jaar ervaring is niet niets, jullie kunnen ons vast ook nog wel het een en ander leren
Waar lopen jullie precies tegenaan?
10 jaar ervaring is niet niets, jullie kunnen ons vast ook nog wel het een en ander leren
Waar lopen jullie precies tegenaan?
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 2315
- Lid geworden op: 28-10-2014 12:22
- Contacteer:
Re: kaasmaken in Sellingen
Welkom op het forum.
Ik zou zeggen: kom eens naar een bijeenkomst. Heel leuk voor de interactie en volgens mij kunnen wij van jullie ook nog wel het een en ander leren. 10 jaar ervaring is niet niks!
Ik zou zeggen: kom eens naar een bijeenkomst. Heel leuk voor de interactie en volgens mij kunnen wij van jullie ook nog wel het een en ander leren. 10 jaar ervaring is niet niks!
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten