Goedenavond,
Mijn naam is Jasper ben 53 jaar en kom uit Ede.
Ik maak regelmatig kaas, nummer 33 komt net uit het pekel bad.
Ik vind het een fantastische hobby en hoop op dit forum kennis te kunnen delen!
Helaas lukt het mij niet om een lekkere brie te maken. Tot nog toe zijn ze allemaal vrij hard van structuur, droog en smaken niet lekker.
Kennis making
-
- Verse kaas
- Berichten: 3
- Lid geworden op: 23-09-2019 21:03
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 2313
- Lid geworden op: 28-10-2014 12:22
- Contacteer:
Re: Kennis making
Hallo Jasper! Welkom op dit leuke forum.
In de categorie Witschimmel kazen kun je allerlei informatie en recepten vinden over het maken van brie. Ook kun je daar terecht met gerichte vragen.
Als je daar jouw precieze recept en werkwijze neerzet, kunnen we je helpen met uitvinden waar het misschien fout gaat.
In de categorie Witschimmel kazen kun je allerlei informatie en recepten vinden over het maken van brie. Ook kun je daar terecht met gerichte vragen.
Als je daar jouw precieze recept en werkwijze neerzet, kunnen we je helpen met uitvinden waar het misschien fout gaat.
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
Re: Kennis making
Hallo Jasper,welkom!
Misschien is een dagje kaasmaken, waaronder schimmelkaas, met een expert als Gerhard Hup om alles aan te vragen wel een leuke?
viewtopic.php?f=10009&t=2490
Misschien is een dagje kaasmaken, waaronder schimmelkaas, met een expert als Gerhard Hup om alles aan te vragen wel een leuke?
viewtopic.php?f=10009&t=2490
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
-
- Verse kaas
- Berichten: 3
- Lid geworden op: 23-09-2019 21:03
- Contacteer:
Re: Kennis making
Super, hartelijk dank!
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast