Ik ben bezig met kaas maken sinds januari 2017. Eerst alleen harde kaasjes van 600 à 700 gram. Ik maakte alleen in de winter kaas, in de zomer is het te warm in de kelder. Nu gebruik ik een klimaat-kastje en kan ik het hele jaar door kaasjes maken. Ik krijg steeds meer ervaring en feeling, het is leuk en lekker! Ik ben sinds een maandje begonnen zachte kaas; brie. Dat lukt heel goed.
even voorstellen
-
- Oude kaas
- Berichten: 608
- Lid geworden op: 30-07-2018 08:42
- Contacteer:
Re: even voorstellen
Welkom op het forum, veel plezier met kaas maken!
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 2315
- Lid geworden op: 28-10-2014 12:22
- Contacteer:
Re: even voorstellen
Welkom!
Ben benieuwd naar je recept voor brie, heb vorige week voor het eerst camambert gemaakt
Ben benieuwd naar je recept voor brie, heb vorige week voor het eerst camambert gemaakt
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten