Hallo,
ik ben Anouk, woon in Frankrijk, heb vier kinderen, koeien en geiten en ik maak kaas..
Maar heb nog veel te leren! Ik hoop dat ik hier nog veel tips en tricks op kan duikelen!
En gezellig te kaaskeuvelen..
Kennismaking
-
- Oude kaas
- Berichten: 608
- Lid geworden op: 30-07-2018 08:42
- Contacteer:
Re: Kennismaking
Welkom, en uiteraard geen probleem om een eigen thread te starten
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 2315
- Lid geworden op: 28-10-2014 12:22
- Contacteer:
Re: Kennismaking
Welkom! Wat een luxe, eigen vee en dus ook melk, neem ik aan.
Veel plezier met kaasmaken!
Veel plezier met kaasmaken!
Re: Kennismaking
Welkom!
Wat leuk en handig je eigen vee (hier ook de luxe van altijd melk)
Waar in frankrijk zit je?
Wat leuk en handig je eigen vee (hier ook de luxe van altijd melk)
Waar in frankrijk zit je?
Re: Brie ,kennismaking
Hallo, ik had nog niet helemaal door hoe het forum werkte..
Olga, wij zitten in midden Frankrijk..
Ik ben vandaag brie aan het maken volgens het recept van Vera, ik had alleen geen Clal of zoiets in huis ,dus heb het zonder gedaan,
drie uur laten stremmen en nu is het nog steeds melk..
Wat doe ik fout?
Ik heb geiten stremsel gebruikt, en het is koemelk.
Ik hoor graag jullie advies!
Olga, wij zitten in midden Frankrijk..
Ik ben vandaag brie aan het maken volgens het recept van Vera, ik had alleen geen Clal of zoiets in huis ,dus heb het zonder gedaan,
drie uur laten stremmen en nu is het nog steeds melk..
Wat doe ik fout?
Ik heb geiten stremsel gebruikt, en het is koemelk.
Ik hoor graag jullie advies!
-
- Oude kaas
- Berichten: 608
- Lid geworden op: 30-07-2018 08:42
- Contacteer:
Re: Kennismaking
Typ het hele recept uit (wat jij gedaan hebt), dan kunnen we kijken of we tips kunnen geven.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten