Even voorstellen: Aart
Geplaatst: 24-01-2021 16:16
Goedemiddag,
Mijn naam is Aart en ik ben gek op kaas en sinds kort bevangen door het kaasmaak virus.
Wij hebben een kleine wijngaard met ongeveer 400 stokken. Van de druiven maak ik elk jaar wijn.
2018 was een top kaar wat dat betreft maar 2019 en 2020 heeft de late vorst roet in het eten gegooid.
Maar goed, hopelijk dit jaar weer een goede oogst. Ook bier maken is een hobby van mij.
Wat hoort er nu bij wijn en bier? Juist KAAS!. Vandaar dat ik begonnen ben met kaasmaken
Gisteren (zaterdag 2021-01-23) voor het eerst de online workshop van Niels Koster gevolgd.
Dit was zeer interessant en goed te volgen. Mijn eerste kaasje is gezout en morgen krijgt hij/zij de eerste coating.
Ik ben benieuwd. Ik heb ook meteen een vraag maar die zal ik bij de "vragen, fouten en problemen" stellen.
Ik hoop nog veel te leren. Aanstaande zaterdag de workshop Camembert van Niels volgen.
Mijn naam is Aart en ik ben gek op kaas en sinds kort bevangen door het kaasmaak virus.
Wij hebben een kleine wijngaard met ongeveer 400 stokken. Van de druiven maak ik elk jaar wijn.
2018 was een top kaar wat dat betreft maar 2019 en 2020 heeft de late vorst roet in het eten gegooid.
Maar goed, hopelijk dit jaar weer een goede oogst. Ook bier maken is een hobby van mij.
Wat hoort er nu bij wijn en bier? Juist KAAS!. Vandaar dat ik begonnen ben met kaasmaken
Gisteren (zaterdag 2021-01-23) voor het eerst de online workshop van Niels Koster gevolgd.
Dit was zeer interessant en goed te volgen. Mijn eerste kaasje is gezout en morgen krijgt hij/zij de eerste coating.
Ik ben benieuwd. Ik heb ook meteen een vraag maar die zal ik bij de "vragen, fouten en problemen" stellen.
Ik hoop nog veel te leren. Aanstaande zaterdag de workshop Camembert van Niels volgen.