Hallo,
Ik ben terug na een hele tijd. Mijn profiel was zelfs verwijderd. Ik ben een 60 jarige man die wijn maakt en bier brouwt. Kaas is daar nu ook opnieuw bijgekomen. Ervaring heb ik nog niet. Mijn eerste goudse kaas van 500 gr was zeker niet slecht. Ik heb nu opnieuw een goudse gemaakt van 1200 gr en deze ligt nu te rijpen inmiddels al 6 weken.
Ik heb indertijd veel kennis opgedaan op dit forum om te starten en hoop hier nog heel wat wijzer te worden. Maar stap voor stap.
Veel "kaasmaakplezier".
Herwig
Hallo kaasmakers
-
- Verse kaas
- Berichten: 3
- Lid geworden op: 11-03-2021 17:58
- Contacteer:
-
- Oude kaas
- Berichten: 608
- Lid geworden op: 30-07-2018 08:42
- Contacteer:
Re: Hallo kaasmakers
Welkom terug
Wij hebben een script laten draaien op accounts die al een hele tijd niet meer zijn ingelogd.
Helaas zat je er blijkbaar bij, maar je bent er weer
Wij hebben een script laten draaien op accounts die al een hele tijd niet meer zijn ingelogd.
Helaas zat je er blijkbaar bij, maar je bent er weer
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 2314
- Lid geworden op: 28-10-2014 12:22
- Contacteer:
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten