Hallo kaasmakers
Geplaatst: 20-04-2021 09:13
Hallo,
Ik ben terug na een hele tijd. Mijn profiel was zelfs verwijderd. Ik ben een 60 jarige man die wijn maakt en bier brouwt. Kaas is daar nu ook opnieuw bijgekomen. Ervaring heb ik nog niet. Mijn eerste goudse kaas van 500 gr was zeker niet slecht. Ik heb nu opnieuw een goudse gemaakt van 1200 gr en deze ligt nu te rijpen inmiddels al 6 weken.
Ik heb indertijd veel kennis opgedaan op dit forum om te starten en hoop hier nog heel wat wijzer te worden. Maar stap voor stap.
Veel "kaasmaakplezier".
Herwig
Ik ben terug na een hele tijd. Mijn profiel was zelfs verwijderd. Ik ben een 60 jarige man die wijn maakt en bier brouwt. Kaas is daar nu ook opnieuw bijgekomen. Ervaring heb ik nog niet. Mijn eerste goudse kaas van 500 gr was zeker niet slecht. Ik heb nu opnieuw een goudse gemaakt van 1200 gr en deze ligt nu te rijpen inmiddels al 6 weken.
Ik heb indertijd veel kennis opgedaan op dit forum om te starten en hoop hier nog heel wat wijzer te worden. Maar stap voor stap.
Veel "kaasmaakplezier".
Herwig