Hoi !
Geplaatst: 31-10-2021 16:18
Hoi allemaal,
Ik ben Mariska (38) en moeder van vier boys tussen de 14 jaar en 8 maanden.
Ik ben een echte food lover al sinds kleins af aan. ik heb de hotel school gedaan en in meerdere restaurants als kok gewerkt.
Ik heb altijd een grote interesse gehad in nieuwe dingen uitproberen en vooral terug naar de basis te gaan, puur eten.
zo maak ik regelmatig zelf brood en vind ik het leuk om met zuurdesem te spelen. ik gebruik graag ingrediƫnten uit mijn eigen moestuin wat
op dit moment een mini moestuin is door onze verhuizing. de grote is nog in aanmaak. Ik woon samen met mijn man en jongens op de rand van
Overijsel en Friesland tussen de melkveehouders, en bijna naast een biologische boer waar ik de kaas van kocht. Zo raakte we aan de klets en nu
ben ik dus hier beland en heb ik mijn eerste 5 kaasje al gemaakt. Ik kijk er naar uit te leren en te experimenteren. Op dit moment wacht er 1,5 kilo
Italiaanse kruiden kaas in de grot om op gegeten te worden. De eerste twee waren redelijk gelukt qua smaak, maar er mag nog heel wat verbeterd worden.
gr,
mariska
Ik ben Mariska (38) en moeder van vier boys tussen de 14 jaar en 8 maanden.
Ik ben een echte food lover al sinds kleins af aan. ik heb de hotel school gedaan en in meerdere restaurants als kok gewerkt.
Ik heb altijd een grote interesse gehad in nieuwe dingen uitproberen en vooral terug naar de basis te gaan, puur eten.
zo maak ik regelmatig zelf brood en vind ik het leuk om met zuurdesem te spelen. ik gebruik graag ingrediƫnten uit mijn eigen moestuin wat
op dit moment een mini moestuin is door onze verhuizing. de grote is nog in aanmaak. Ik woon samen met mijn man en jongens op de rand van
Overijsel en Friesland tussen de melkveehouders, en bijna naast een biologische boer waar ik de kaas van kocht. Zo raakte we aan de klets en nu
ben ik dus hier beland en heb ik mijn eerste 5 kaasje al gemaakt. Ik kijk er naar uit te leren en te experimenteren. Op dit moment wacht er 1,5 kilo
Italiaanse kruiden kaas in de grot om op gegeten te worden. De eerste twee waren redelijk gelukt qua smaak, maar er mag nog heel wat verbeterd worden.
gr,
mariska