nice to meat joe
Geplaatst: 28-02-2022 20:21
goeden avond kaasliefhebbers,
ik heb me al een tijdje geleden opgegeven bij jullie forum. echter ben ik pas vandaag zover om even een cv te plaatsen
mijn core business is charcuterie, lekker vlees bestoken met schimmels ed om de lekker te maken ( dun gesneden op een borrelplankje, en liefst met kaasje erbij)
charcuterie is voor mij als ex slager niet zo uitdagend als kaasmaken.
dat heb ik nu al twee keren ondervonden, beide keren kreeg ik geen mooi gestremde melk, wil ik maar zwijgen van een gladde kale breuk
ik ben gelukkig getrouwd met de meest geduldige en lieve vrouw die bestaat.
zij heeft mij niet alleen twee prachtkinderen gegeven, maar ook de mogelijkheid om al mijn hobby's en interesses uit te voeren.
en geloof me, als je met vlees gaat stoeien dan word het pas echt duur.
ik woon in het zuidelijkste zuiden van het land, tussen de heuvels, en op een goede 4 minuten van Belgiƫ en op 25 minuten van Duitsland.
altijd op zoek naar nieuwe culinaire en artisanale uitdagingen, vandaar mijn uitstap naar kaasmaken, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik daar ff wat meer moeite mee heb.
nochtans zal ook dat mij lukken, want opgeven zit niet in mijn woordenboek.
ik heb dus nog twee prachtige dochters, en roedel ruwharige teckels en een hoop hobby's, ( waarvan 9 van de 10 met eten te maken hebben)
verder rijd ik graag motor, ga met camper weg en bekwaam me in ouderwetse methodes van vlees ( en nu ook kaas) maken
verder wee ik ff niets meer,
grt butcherke
ik heb me al een tijdje geleden opgegeven bij jullie forum. echter ben ik pas vandaag zover om even een cv te plaatsen
mijn core business is charcuterie, lekker vlees bestoken met schimmels ed om de lekker te maken ( dun gesneden op een borrelplankje, en liefst met kaasje erbij)
charcuterie is voor mij als ex slager niet zo uitdagend als kaasmaken.
dat heb ik nu al twee keren ondervonden, beide keren kreeg ik geen mooi gestremde melk, wil ik maar zwijgen van een gladde kale breuk
ik ben gelukkig getrouwd met de meest geduldige en lieve vrouw die bestaat.
zij heeft mij niet alleen twee prachtkinderen gegeven, maar ook de mogelijkheid om al mijn hobby's en interesses uit te voeren.
en geloof me, als je met vlees gaat stoeien dan word het pas echt duur.
ik woon in het zuidelijkste zuiden van het land, tussen de heuvels, en op een goede 4 minuten van Belgiƫ en op 25 minuten van Duitsland.
altijd op zoek naar nieuwe culinaire en artisanale uitdagingen, vandaar mijn uitstap naar kaasmaken, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik daar ff wat meer moeite mee heb.
nochtans zal ook dat mij lukken, want opgeven zit niet in mijn woordenboek.
ik heb dus nog twee prachtige dochters, en roedel ruwharige teckels en een hoop hobby's, ( waarvan 9 van de 10 met eten te maken hebben)
verder rijd ik graag motor, ga met camper weg en bekwaam me in ouderwetse methodes van vlees ( en nu ook kaas) maken
verder wee ik ff niets meer,
grt butcherke