Voorstellen
Geplaatst: 10-04-2023 19:55
Hartelijk dank beheerder voor het activeren van mijn account.
Al enige tijd maak ik zelf yoghurt en ook bak ik desembroden. Kaas is een nieuw project voor mij. Een paar weken geleden bij wateetons een online workshop gevolgd door Nils Koster. Ook zijn boek kaas uit eigen keuken inmiddels in bezit.
3 weken geleden 2 Goudse kaasjes gemaakt van 450 g die nu in de kelder rijpen.
Heel benieuwd of het resultaat redelijk zal zijn!
Ik hoop op dit forum veel te leren van de andere ervaren kaasmakers en met vallen en opstaan een lekker kaas te gaan maken!
Al enige tijd maak ik zelf yoghurt en ook bak ik desembroden. Kaas is een nieuw project voor mij. Een paar weken geleden bij wateetons een online workshop gevolgd door Nils Koster. Ook zijn boek kaas uit eigen keuken inmiddels in bezit.
3 weken geleden 2 Goudse kaasjes gemaakt van 450 g die nu in de kelder rijpen.
Heel benieuwd of het resultaat redelijk zal zijn!
Ik hoop op dit forum veel te leren van de andere ervaren kaasmakers en met vallen en opstaan een lekker kaas te gaan maken!