Hallo, ik ben Frans uit Asse, België.
Voor mijn 80ste verjaardag kreeg ik van de familie een starterpakket kaas maken. Ondertussen heb ik al enkele kaasjes gemaakt aan de hand van bijgeleverde handboek. Sommige waren ok maar van andere had ik meer verwacht. Eigen schuld natuurlijk want ik nam het niet zo nauw met hoeveelheden en tijden. Onder meer het lezen van berichten op de site hebben mij doen inzien hoe belangrijk discipline is (anders dan bij koken). Gisteren heb ik een Gouda gemaakt waarbij ik het recept van Nils stipt heb gevolgd. Het ziet er voorlopig goed uit. En nu geduld.
nieuw op de site
-
- Verse kaas
- Berichten: 1
- Lid geworden op: 23-07-2023 18:42
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 2315
- Lid geworden op: 28-10-2014 12:22
- Contacteer:
Re: nieuw op de site
Hallo Frans, welkom!
Leuk dat je al begonnen bent!
Ja, het is inderdaad heel belangrijk om recepten stipt te volgen.
Het is meer een wetenschap dan koken dat is.
Ik ben benieuwd naar je nieuwste goudse.
Leuk dat je al begonnen bent!
Ja, het is inderdaad heel belangrijk om recepten stipt te volgen.
Het is meer een wetenschap dan koken dat is.
Ik ben benieuwd naar je nieuwste goudse.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 8 gasten