kennismaking
Geplaatst: 28-09-2023 11:32
Hallo,
Mijn naam is Bart, ben 48 jaar. Ben al enkele jaren bezig met charcuterie te maken als hobby. Salami, Chorizo coppa, prosciutto,.... en nu wil ik de stap zetten naar het kaasmaken.
Ik heb mijn eerste kaasvormen gekocht 2e hands (kadova vorm) en mijn eerste boek heb ik ook al aangeschaft (Kaas uit eigen keuken). Mijn klimaatkast (temperatuur gestuurd en luchtvochtigheid ook) voor mijn charcuterie (die nu leeg is) wordt dus ook mijn kaasgrot. Nu nog melk en produkten kopen en we kunnen starten. Ik hoop hier veel op te steken en af en toe zal ik jullie hulp wel eens nodig hebben als mijn kaasjes mislukken.
Mijn naam is Bart, ben 48 jaar. Ben al enkele jaren bezig met charcuterie te maken als hobby. Salami, Chorizo coppa, prosciutto,.... en nu wil ik de stap zetten naar het kaasmaken.
Ik heb mijn eerste kaasvormen gekocht 2e hands (kadova vorm) en mijn eerste boek heb ik ook al aangeschaft (Kaas uit eigen keuken). Mijn klimaatkast (temperatuur gestuurd en luchtvochtigheid ook) voor mijn charcuterie (die nu leeg is) wordt dus ook mijn kaasgrot. Nu nog melk en produkten kopen en we kunnen starten. Ik hoop hier veel op te steken en af en toe zal ik jullie hulp wel eens nodig hebben als mijn kaasjes mislukken.