Bij deze stel ik me voor: Forumnaam Duiker.
Duiken is een sport die ik in het verleden heb beoefend. Vandaar deze naam.
Mijn interesse gaat uit naar het maken van Brie. Waarom Brie? Nou, gewoon omdat ik dat lekker vind. In het verleden heb ik eens een "Cursus" Brie maken bijgewoond. Ik heb daar van geleerd dat je geen 12 liter melk nodig hebt. Met wat minder gaat dat ook prima. De Brie die we maakte smaakte wel naar brie. Maar bij iedereen was de binnenkant na diverse weken nog vloeibaar. En dat is natuurlijk niet de beoeling. Ik denk, maar ik weet dat niet zeker, dat de rijping te snel is gegaan. Misschien is hier iemand die daar wat over kan zeggen.
Duiker.
Duiker stelt zich voor.
-
- Verse kaas
- Berichten: 3
- Lid geworden op: 31-03-2024 09:27
- Contacteer:
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten