Goedenavond,
Na 8 jaar in Italië gewoond te hebben hebben we besloten om weer in Nederland te gaan wonen. Heerlijk eten kunnen ze daar. En ook n heerlijke kaas maken. Het laatste jaar heb ik het geluk gehad van een Italiaanse kaasmaker de Piemontse Toma leren maken. Inmiddels heb er in Nederland al een paar kunnen maken van rauwe melk. Graag wil ik meer leren via deze site om een heerlijke kaas te maken (en eten).
Groet,
Haro
Groet
-
- Verse kaas
- Berichten: 2
- Lid geworden op: 07-12-2013 22:17
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
welkom op het forum! Stel gerust alle vragen die je hebt, we delen hier graag al onze informatie.
Dus kijken we ook uit naar je recept van de Piemontse Toma? Met foto's ??
Kijk bij het bijvoegen van foto's even uit dat je bij "Beeldinhoud" kiest voor "Familie foto's"...
Even uit nieuwsgierigheid: Welke omgeving woon je?
Dus kijken we ook uit naar je recept van de Piemontse Toma? Met foto's ??
Kijk bij het bijvoegen van foto's even uit dat je bij "Beeldinhoud" kiest voor "Familie foto's"...
Even uit nieuwsgierigheid: Welke omgeving woon je?
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
Hallo Haro, welkom hier op het forum!
Leuk hoor weer versterking.
Ja John heeft gelijk, ik ben een 'dame' maar niet damesachtig en nieuwsgierig naar het recept van de Toma en naar een omschrijving van de smaak en..... naar foto's van de kaas. Ik vind het leuk om steeds iets nieuws uit te proberen.
Leuk hoor weer versterking.
Ja John heeft gelijk, ik ben een 'dame' maar niet damesachtig en nieuwsgierig naar het recept van de Toma en naar een omschrijving van de smaak en..... naar foto's van de kaas. Ik vind het leuk om steeds iets nieuws uit te proberen.
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten