hallo
hallo
Even voorstellen dan maar. In ht minuscule wijndorpje Wellenstein in het groothertogdom Luxemburg woont ondergetekende Belgische foodie al meer dan 15 jaar.
Ik houd ervan nieuwe dingen uit te proberen in de keuken, en sinds kort ben ik dan ook bezig met het zelf maken van yoghurt en witte kaas.
nu wil ik graag wat meer soorten kaas leren maken en hoop hier dan ook de nodige kennis op te doen
bij een boer in de buurt kan ik verse melk halen, dus dat is wel een grote plus.
Ik houd ervan nieuwe dingen uit te proberen in de keuken, en sinds kort ben ik dan ook bezig met het zelf maken van yoghurt en witte kaas.
nu wil ik graag wat meer soorten kaas leren maken en hoop hier dan ook de nodige kennis op te doen
bij een boer in de buurt kan ik verse melk halen, dus dat is wel een grote plus.
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
-
- Oude kaas
- Berichten: 986
- Lid geworden op: 22-09-2013 17:17
- Contacteer:
-
- Extra belegen kaas
- Berichten: 352
- Lid geworden op: 17-07-2013 10:20
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
Hallo en welkom Onapona, veel plezier hier op het forum.
Maar.... nu ben ik wel nieuwsgierig hoe je echte naam luidt, ik heb wat zitten bedenken, maar kom er niet uit.
Nu heette ik als kind voor iedereen Pimmetje, dus eigenlijk kan het van alles zijn.
Maar.... nu ben ik wel nieuwsgierig hoe je echte naam luidt, ik heb wat zitten bedenken, maar kom er niet uit.
Nu heette ik als kind voor iedereen Pimmetje, dus eigenlijk kan het van alles zijn.
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten