Hier is de plek om berichten te plaatsen over evenementen of links naar interessante sites.
-
Vera
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
-
Contacteer:
#126
Bericht
door Vera » 12-10-2015 20:56
Jouke schreef: Alleen was mn kasje qat plat en daarom denk iets droger dan hij zou moetenzijn.!
Klinkt allemaal heel enthousiast, maar deze zin snap ik niet echt iets van.....
Maar fijn dat het allemaal leuk was en goed gesmaakt heeft.
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
-
Jouke
- Overjarige kaas
- Berichten: 2315
- Lid geworden op: 28-10-2014 12:22
-
Contacteer:
#127
Bericht
door Jouke » 12-10-2015 20:59
Hahaha!
Het kaasje was wat plat.
Vandaar waarschijnlijk iets aan de droge kant.
-
Agnes
- Belegen kaas
- Berichten: 271
- Lid geworden op: 20-08-2015 11:37
-
Contacteer:
#128
Bericht
door Agnes » 12-10-2015 23:11
Ik heb een goude buffel, nog erg jong maar ik ga hem morgen wel proeven. ben benieuw ook het anders smaakt dan koe.
-
Jouke
- Overjarige kaas
- Berichten: 2315
- Lid geworden op: 28-10-2014 12:22
-
Contacteer:
#129
Bericht
door Jouke » 13-10-2015 11:59
En nog een detailfoto van de prachtige gaten inde Jarlsberg:
-
Agnes
- Belegen kaas
- Berichten: 271
- Lid geworden op: 20-08-2015 11:37
-
Contacteer:
#130
Bericht
door Agnes » 13-10-2015 17:36
En smaakte hij naar noten Jouke ?
Je zou er zo in bijten, ziet er lekker uit.
-
Jouke
- Overjarige kaas
- Berichten: 2315
- Lid geworden op: 28-10-2014 12:22
-
Contacteer:
#131
Bericht
door Jouke » 13-10-2015 19:03
Ja, een beetje pittig nootachtig was ie.
De volgende ga ik alleen toch iets langer pekelen. Dat ksn hij wel hebben, denk ik zo.
-
Vera
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
-
Contacteer:
#132
Bericht
door Vera » 16-10-2015 20:04
Fijn dat hij goed was Jouke. Hij is prachtig met die gaten.
Je kunt als je hem zo jong eet inderdaad wel langer pekelen. Naarmate hij ouder wordt wordt (rare zin) hij vanzelf zouter.
Agnes haar Jarlsberg ziet er exact hetzelfde uit als die van mij.
Jessy is de Jarlsberg bij jou ook al verdwenen?
Ik heb gisteren de buffelproosdij opnieuw gecoat - er kwam steeds een witte waas op en het etiket loste op. Eens kijken of hij er nu wat netter uit blijft zien.
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
-
Jessy
- Belegen kaas
- Berichten: 313
- Lid geworden op: 31-12-2014 11:06
-
Contacteer:
#133
Bericht
door Jessy » 26-10-2015 17:00
Nou, Jessy leeft nog hoor, :lol:
De Jarlsberg heb ik lekker laten liggen, kijk maar naar de foto's.
Ik zal hem binnenkort op een goed moment eens proberen,.
En mijn buffeltje poest ik regelmatig bij, hij ligt gewoon bijzonder te zijn in mijn koelkast :wink: , vindt het eigenlijk zonde om hem aan te snijden maar t zal er toch een keer van moeten komen.
Verder knaldruk en k wilde vandaag kaas maken maar weer niet gelukt, hmmmm.
K hoop dat ik binnenkort weer tijd kan vrijmaken.
Zo even mijn korte verslagje.
Groetjes
Say cheese
-
Jessy
- Belegen kaas
- Berichten: 313
- Lid geworden op: 31-12-2014 11:06
-
Contacteer:
#134
Bericht
door Jessy » 26-10-2015 17:01
oja, foto
Say cheese
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten