Open dag Kaaslust
-
- Verse kaas
- Berichten: 44
- Lid geworden op: 12-07-2013 09:23
- Contacteer:
Nee herman, momenteel heb ik niks meer. Die van afgelopen week is nog veel te jongen de rest moet nog 8 maanden rijpen. Maar nog iets anders, ik neem aan dat er zondag ook nog veel meer mensen komen? Hoe herkennen wij jullie dan ( bedoel ik dus de rest van het kaas forum )
Het begon allemaal met het proberen om boter te maken,zoals heel vroeger als kind in oostenrijk. Maar boter maken lukt me niet zo en het smaakt ook niet hetzelfde als vroeger. Kaas maken lukt wel en vind ik ook leuker.
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
Euhh, geen witte anjer in mijn knoopsgat???
Dat gaat wel goed komen, Jan heeft me gevraagd of ik (als er inderdaad nog anderen dan kaasforumleden komen :) ) nog een stukje wil vertellen over het kaasforum, dan weten jullie in ieder geval wie ik ben....
En van sommigen van ons staan foto's op Facebook :lol:
Dat gaat wel goed komen, Jan heeft me gevraagd of ik (als er inderdaad nog anderen dan kaasforumleden komen :) ) nog een stukje wil vertellen over het kaasforum, dan weten jullie in ieder geval wie ik ben....
En van sommigen van ons staan foto's op Facebook :lol:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
Shit dacht ik mooi even incognito rond te kunnen lopen.......tja keerzijde van facebook...hihihihi :wink: :wink:webmaster schreef:Euhh, geen witte anjer in mijn knoopsgat???
Dat gaat wel goed komen, Jan heeft me gevraagd of ik (als er inderdaad nog anderen dan kaasforumleden komen :) ) nog een stukje wil vertellen over het kaasforum, dan weten jullie in ieder geval wie ik ben....
En van sommigen van ons staan foto's op Facebook :lol:
Wat er meegaat (voor degenen die er niet bij kunnen zijn:
Een Manchego, (toch echt van schapenmelk, maar waar vind ik de goede labels?), een Goudse met Griekse kruiden en een Valencay. Dus een schaap, een koe en een geit...
Gisteravond de andere Griekse Goudse aangesneden om (voor alle zekerheid?) toch even te proberen...
Een Manchego, (toch echt van schapenmelk, maar waar vind ik de goede labels?), een Goudse met Griekse kruiden en een Valencay. Dus een schaap, een koe en een geit...
Gisteravond de andere Griekse Goudse aangesneden om (voor alle zekerheid?) toch even te proberen...
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
-
- Verse kaas
- Berichten: 44
- Lid geworden op: 12-07-2013 09:23
- Contacteer:
Hallo allemaal, het was een zeer leuke dag vandaag en ik ben blij jullie een keer ontmoet te hebben. Dat we met z'n alle nog veel plezier mogen beleven met kaas maken. Groetjes gerard
Het begon allemaal met het proberen om boter te maken,zoals heel vroeger als kind in oostenrijk. Maar boter maken lukt me niet zo en het smaakt ook niet hetzelfde als vroeger. Kaas maken lukt wel en vind ik ook leuker.
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
Vervolg van de foto's
Hier in ieder geval al vast de foto's:
Het dorpje Veenhuizen heeft erg veel gebouwen die onder monumentenzorg vallen, Kaaslust is daar een van...
De volgende foto's zijn gemaakt tijdens de proeverij. Die bestand uit de drie eerder genoemde kazen van mijzelf, een aantal heerlijke geitenkaasjes van een dame die hopenlijk binnenkort ook op het forum te vinden is, en een aantal kazen van Martijn (medewerker van Kaaslust) en van Kaaslust zelf. Vooral de Proosdij en de Bierkaas vielen erg in de smaak. De Proosdij zelfs zo dat er diverse zakjes cultuur werden aangeschaft...
Het dorpje Veenhuizen heeft erg veel gebouwen die onder monumentenzorg vallen, Kaaslust is daar een van...
De volgende foto's zijn gemaakt tijdens de proeverij. Die bestand uit de drie eerder genoemde kazen van mijzelf, een aantal heerlijke geitenkaasjes van een dame die hopenlijk binnenkort ook op het forum te vinden is, en een aantal kazen van Martijn (medewerker van Kaaslust) en van Kaaslust zelf. Vooral de Proosdij en de Bierkaas vielen erg in de smaak. De Proosdij zelfs zo dat er diverse zakjes cultuur werden aangeschaft...
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
- johnshadows
- Overjarige kaas
- Berichten: 2319
- Lid geworden op: 11-07-2013 10:55
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
Nee Vera, maar ik heb beloofd volgend jaar, jaja we gaan op herhaling, dan neem ik ook kaas mee.Vera schreef:Dat ziet er allemaal heel gezellig uit! Jammer dat ik niet kon komen.
Gerda geen kaas meegenomen?
Wat vonden ze van de kaas die jij meegenomen had Herman?
Ik ga je eerdaags bellen en bijkletsen want we hebben zoveel leuke tips gehad, en ik heb zeesla voor je! Van Nils,
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
-
- Verse kaas
- Berichten: 13
- Lid geworden op: 09-08-2013 12:49
- Contacteer:
Veenhuizen
Hallo kaasmaakmensen,
We kijken terug op een zeer geslaagd weekendje in Veenhuizen. Nadat ik zaterdag al vier kraanvogels gespot heb in het Fochterloerveen hebben we zondag een leerzame en gezellige dag beleefd in Veenhuizen. Ik ben net even naar de foto's aan het kijken. We kregen erg veel tips van de professionals en voor eventuele vragen in de toekomst mochten we gerust eens aankloppen. Ik ga er zeker vaker naar toe als ik in de buurt ben.
Voor herhaling zeker vatbaar
groetjes
We kijken terug op een zeer geslaagd weekendje in Veenhuizen. Nadat ik zaterdag al vier kraanvogels gespot heb in het Fochterloerveen hebben we zondag een leerzame en gezellige dag beleefd in Veenhuizen. Ik ben net even naar de foto's aan het kijken. We kregen erg veel tips van de professionals en voor eventuele vragen in de toekomst mochten we gerust eens aankloppen. Ik ga er zeker vaker naar toe als ik in de buurt ben.
Voor herhaling zeker vatbaar
groetjes
-
- Verse kaas
- Berichten: 33
- Lid geworden op: 23-07-2013 14:16
- Contacteer:
Een erg leuke en bovendien leerzame dag! Allen bedankt
De opendag bij kaaslust was boven verwachting! Wij hebben er erg van genoten maar bovendien ook weer heel wat geleerd. Het kaasproefen was erg leuk, complimenten voor de collega kaasmakers, er waren echt heerlijke kaasjes bij.
Kaaslust en collega hobbykaasmakers bedankt voor de leuke dag, ik hoop dat dit een vervolg krijgt!
Groetjes Tilly en Michel
Kaaslust en collega hobbykaasmakers bedankt voor de leuke dag, ik hoop dat dit een vervolg krijgt!
Groetjes Tilly en Michel
Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat!
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten