Kaasje van de meeting
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
Fijn dat hij lekker is Jacqueline.
Toch blijf ik het een beetje vreemd vinden dat het commentaar op de meegebrachte kazen bij vrijwel iedereen was dat er langer nageroerd moet worden. Bij de Workshop hebben we maar een kwartier nageroerd en dat levert ook goede kaas op?
Hier blijft hij dicht tot de kerst.....
Toch blijf ik het een beetje vreemd vinden dat het commentaar op de meegebrachte kazen bij vrijwel iedereen was dat er langer nageroerd moet worden. Bij de Workshop hebben we maar een kwartier nageroerd en dat levert ook goede kaas op?
Hier blijft hij dicht tot de kerst.....
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
Ik heb dat ook wel een beetje Vera al klinkt het wel redelijk.Vera schreef:Fijn dat hij lekker is Jacqueline.
Toch blijf ik het een beetje vreemd vinden dat het commentaar op de meegebrachte kazen bij vrijwel iedereen was dat er langer nageroerd moet worden. Bij de Workshop hebben we maar een kwartier nageroerd en dat levert ook goede kaas op?
Hier blijft hij dicht tot de kerst.....
Als Jacqueline al meld dat ze wel een zuurtje ruikt vraag ik me dat weer af.
Ik heb de tijd helemaal niet bijgehouden hoe lang we geroerd hebben, te druk met foto's maken.
Ik heb alleen mijn kanttekening bij het water van 50 graden. Betekend veel waswater.
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 6190
- Lid geworden op: 11-07-2013 08:57
- Contacteer:
PJ vroeg hoelang we nu geroerd hadden en dat was een kwartier.
Ja die hoeveelheid waswater die je nodig hebt omdat de temperatuur ervan lager is dan gebruikelijk daar struikelde ik al eerder over. Als gemeld wordt in de workshop dat je niet teveel waswater moet gebruiken omdat dat de smaak van de kaas niet ten goede komt. Ik heb dat goed in mijn oren geknoopt omdat ik eigenlijk altijd net zoveel water toevoegde als ik wei afgetapt had.
Ja die hoeveelheid waswater die je nodig hebt omdat de temperatuur ervan lager is dan gebruikelijk daar struikelde ik al eerder over. Als gemeld wordt in de workshop dat je niet teveel waswater moet gebruiken omdat dat de smaak van de kaas niet ten goede komt. Ik heb dat goed in mijn oren geknoopt omdat ik eigenlijk altijd net zoveel water toevoegde als ik wei afgetapt had.
Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal!
-
- Oude kaas
- Berichten: 986
- Lid geworden op: 22-09-2013 17:17
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
-
- Overjarige kaas
- Berichten: 3555
- Lid geworden op: 10-07-2013 14:28
- Contacteer:
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten