Ik heb hier op aanraden een leuk boek gekocht. Heet Käsen leichtgemacht. (moet dus wel duits kunnen lezen :)) Geschreven door Lotte Hanrich en Edith Zeltner. Is een boek voor de beginner, hobbyist en voor diegene die op kleine schaal aan verkoop willen doen.
Erg veel foto's uitleg, 120 recepten.
http://www.amazon.de/dp/3702011641
Wat denk je van verse kaas van geiten of schapenmelk, als die droog genoeg is, dan gedoopt in schnapps, dan wordt de kaas gewikkeld in geblancheerde tamme kastanje bladeren of wijbladeren en daar nog even een paar dagen nagerijpt :))
Gerookte zachte kaasjes, Tillsitter, Topfenroulade, Altenburger Ziegenkäse enz....veel duitse en oostenrijkse kaasjes etc, maar ook de grote jongesn, zoals Parmezan, Gruyere, Cheddar Engels en Amerikaans
MVG
Danuta
Käsen.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast